Succesverhalen

Veel mensen hebben de stap al genomen. Lees hun ervaringen

Direct bellen 06 457 534 86

Special mini triatlon

In samenwerking met WSV de Beuningseplas.

Leuk dat je mee wilt doet aan de special mini triatlon op zaterdag 29 september!

WSV de Beuningse plas & B-outdoor sports organiseren een bijzondere mini triatlon. Deze leuke variant op de triatlon bestaat uit 3 onderdelen, te weten: kanoën, hardlopen/wandelen en bootcamp. In groepjes van maximaal 8 personen ga je de verschillende onderdelen proberen te volbrengen. Ieder onderdeel duurt 30 minuten, in totaal ben je 90 minuten aan het sporten. Je wordt hierbij lekker uitgedaagd op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen. Jij bepaalt zelf de intensiteit waarop je deze uitdaging aangaat. Tussen de verschillendeonderdelen heb je natuurlijk even pauze om op te laden voor het volgende onderdeel. Kinderen en volwassenen (ook niet leden van WSV de beuningseplas en B-outdoorsports) vanaf 8 jaar mogen deelnemen, ongeacht het niveau.
De special mini triatlon start om 14:00 uur en zal rond 16:00 uur worden afgesloten, na afloop kan er nog gezellig worden gekletst en gedronken.

De kosten bedragen €5,- per deelnemer wanneer je geen lid bent, voor de leden van WSV de beuningseplas en b-outdoor sports bedragen de kosten €2,50 per deelnemer.

Bel voor vragen met nummer: 06-45753486 of neem contact om door een mail te sturen naar: info@b-outdoorsports.nl

 

 

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden

  
Versturen

Volg ons op social media