Succesverhalen

Veel mensen hebben de stap al genomen. Lees hun ervaringen

Direct bellen 06 457 534 86

Bootcamp instructeurs

Persoonlijke aandacht en (groeps) motivatie staan bij ons hoog in het vaandel!

Wij trainen in relatief kleine groepen, om de kwaliteit van de les hoog te houden! Alle bootcamp lessen staan onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. 

Kennismaking trainer

Rob de Haan

Mijn naam is Rob de Haan, eigenaar van Personal Training en Bootcamptraining Wijchen-Beuningen. Mijn hele leven ben ik al bezeten van sport waardoor ik in 2008 mijn diploma Fitness & Health Coördinator heb behaald op het CIOS in Arnhem. Direct ben ik begonnen met werken in de sportwereld en ben ik mij verder gaan verdiepen in dit mooie vak. In deze periode heb ik ook veel ervaring opgedaan in het verzorgen van weerbaarheidtraining. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de fitnessbranche, heb ik besloten om een eigen onderneming te starten. In 2012 heb ik mijn Personal Trainer NASM opleiding behaald en ben ik met veel enthousiasme gestart met het opzetten van dit bedrijf. In deze periode heb ik mij nog verder verdiept in het vak door cursussen te volgen op het gebied van gewichtreductie, voeding en mental coaching. Het is mijn passie om mensen te inspireren en te laten ervaren wat een gezonde leefstijl en voldoende beweging kan betekenen. Samen met u zorg ik ervoor dat 'de knop' omgaat en blijft.  Mensen zien ontwikkelen en opbloeien, zowel fysiek als mentaal, geeft mij enorm veel energie! Ik zie het als een uitdaging om samen doelen te behalen. Dit kunnen fysieke doelen zijn zoals gewichtsreductie, toename van fitheid, energieker worden of blessurepreventie, maar ook mentale doelen als het opnieuw vertrouwen krijgen in je lichaam en in jezelf geloven; de mentale fitheid! Het overdragen van juiste kennis aan de nieuwe generatie trainers vind ik belangrijk en daarom ben ik naast Personal Trainer ook werkzaam als medisch fitnessspecialist en docent fitnesstrainer. 

Graag ga ik samen met u de uitdaging aan!!

Peter van de Vrie

Mijn naam is Peter , ik ben 29 jaar en woon in Wijchen. Ik ben mijn hele leven al actief op het gebied van sport. De sporten die ik onder ander gedaan heb zijn judo, boksen en atletiek en op dit moment doe ik aan hardlopen, bootcamp, mountainbiken en fitness.

Momenteel werk ik bij sportclub go4fit omdat ik het leuk en belangrijk vind het positieve gevoel van sporten over te brengen op anderen. Ook geef ik bootcamptrainingen bij bootcampwijchen omdat ik van mening ben dat bootcamp alle positieve aspecten van sport bevat die een mens nodig heeft en omdat het ontzettend leuk is om buiten bezig te zijn.

In het verleden ben ik een aantal jaar groepscommandant bij de Landmacht geweest waar ik een aantal positieve ervaringen heb opgedaan met betrekking tot sport. Omdat je tijdens een bivak en uitzendingen niet altijd beschikt over fitnessapparatuur moest je op een alternatieve wijze toch fit blijven. Dit gebeurde door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht, je omgeving en je buddies. Hier ligt dan ook de basis van mijn bootcamptraining. De trainingen zijn een goede manier om snel conditie op te bouwen en fit te blijven en ik ben ervan overtuigd dat dit werkt voor iedereen.

Ik hoop dat je overtuigd bent van het concept “bootcamp” en dat ik je mag verwelkomen in een van mijn lessen.

Boy Willems

Docent, manager, examinator, personal trainer, groepslesinstructeur en sporter vanaf dat hij kon lopen! Boy Willems werd vanuit het judo geïnspireerd om zijn passie over te brengen aan andere judoka’s van alle leeftijden.

Na het CIOS te hebben afgerond (specialisatie fitness en health coördinator) gingen er direct meerdere deuren open voor Boy.

In 2010 werd Boy namelijk gevraagd om het ROC Nijmegen Plaza Sport nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd les te gaan geven voor de opleiding Sport en Bewegen. Plaza Sport is een succesvol kostendekkend leerbedrijf en Boy geeft met veel plezier les in diverse deelkwalificaties en specialisaties

Afgelopen jaar werd zijn interesse gewekt om te examineren voor de brancheorganisatie NL Actief (voorheen Fit!vak). Dit is één van zijn andere werkzaamheden naast het werken bij het ROC. Ook geeft Boy nog steeds met veel plezier 3 uur per week les aan diverse judo.

In de vrije uurtjes die Boy over heeft geeft hij met veel passie en voldoening bootcamp lessen bij b-outdoor sports!

Olga Temnikova

Hi! Mijn naam is Olga.

Sport en gezonde voeding is mijn grootste hobby en passie. Ik heb ruim 24 jaar in de techniek gewerkt. In de afgelopen tijd heb ik veel nagedacht over hoe ik mijn werkzame leven verder wil vervolgen en heb besloten het roer volledig om te gooien. Mijn sportieve kant heb ik als hobby ver ontwikkeld, waarbij ik sportief en fanatiek ben. Ik ben gaan hardlopen en inmiddels loop ik marathons, bij voorkeur in het buitenland zoals Nice, Florence en Parijs. Ik spin en ik hou van actieve vakanties.

Vanaf begin van ontstaan (januari 2012) train ik bij Bootcamp Wijchen, waarvoor ik sinds enige tijd ook trainingen verzorg. In bewegen en sporten kan ik mijn energie en enthousiasme kwijt.

Ik heb gemerkt dat ik het erg leuk en inspirerend vind om andere mensen te begeleiden en te enthousiasmeren om sporten op te pakken of verder uit te bouwen, ongeacht leeftijd en motivatie.

Ik ben overtuigd dat Bootcamp een ultieme en gezonde sport voor iedereen is. Al het goede bereik je hier op een hoog niveau, zoals kracht, uithoudingsvermogen, spiermassa en afvallen. Geen training is hetzelfde, dus van sleur is er geen sprake.

Daarom vind ik het zo leuk om bij Bootcamp te trainen. En ik vind het een eer om trainingen te mogen verzorgen vanuit het oogpunt van ervaren en fanatieke bootcampster.

Wil je gezonder, langer en gelukkiger leven? Kom dan snel bij mij of mijn collega trainen!

Meer informatie of u heeft nog een vraag? 

Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in

Versturen

Volg ons op social media