Succesverhalen

Veel mensen hebben de stap al genomen. Lees hun ervaringen

Direct bellen 06 457 534 86

SUMMERFIT CHALLENGE

Om jou summerfit te krijgen voor de zomer, biedt B-outdoor sports een gevarieerd programma aan om jouw doelstelling op een leuke manier binnen 12 weken te behalen. Het programma bestaat uit 2 vaste sportmomenten per week. Het is mogelijk om vrijblijvend bij een 3e les aan te sluiten. Deze trainingen zijn allen gericht op vetverbranding en krachttoename. Daarnaast moet sporten ook leuk zijn en moet men zich ‘happy voelen’ in zijn of haar weg om het persoonlijk doel te behalen. Om deze reden is geen enkele les hetzelfde; cardioboksen, bootcamp, functional training en conditietraining zijn allemaal trainingsvormen die deel uitmaken van het programma. De intensiteit van de trainingen wordt geleidelijk aan opgebouwd!

Voorafgaand aan de start van het programma vindt er een nulmeting plaats. Om de startpositie te bepalen, vinden er tests en metingen plaats op gebied van:

  • Kracht en conditie;
  • Vetpercentage;
  • Omtrek;
  • Gewicht; en Spiermassa.

Naast deze metingen wordt er ook een individueel voedingsadvies gegeven. Voeding draagt voor 50%  bij aan het bereiken van je doelstelling en mag daarom niet in dit traject ontbreken.Aan het einde van het progamma vindt er een eindmeting plaats en worden de resultaten in beeld gebracht.

Daarnaast hebben we dit jaar ook een extra motivatiepijler aan het programma toegevoegd. Degene die aan het einde van het programma de meeste progressie heeft geboekt op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen, ontvangt een b-outdoor sports tegoedbon ter waarde van €89,50-

Watch your diet, train hard and be fit before summer starts!

Om alvast in de zomerstemming te komen en maximaal gebruik te maken van de voordelen van sporten in de buitenlucht, vinden alle trainingen plaats op twee prachtige buitenlocaties. Dit is in het bos bij de  ‘De Blije Dries’ in Wijchen en aan het water bij ‘WSV de Beuningse Plas’ in Beuningen.

Ben jij enthousiast geworden en ga je samen met ons de uitdaging aan voor de zomer echt begint, meld je dan nu aan en start de challenge! De kosten van dit programma bedragen €89.50, inclusief metingen en voedingsadvies, te betalen op éénmalige factuurbasis.

Join the summerfit challege!

Trainingsdagen:

Maandag:   10:00-11:00 of 19:30-20:30

Woensdag  10:00-11:00 of 19:30-20:30

Kosten:

De kosten voor het gehele traject bedragen €89,50

  • Wil jij in 12 weken klaargestoomd worden voor de zomer?
  • Wil jij de laatste kilo’s verliezen voor de zomer?
  • Of wil jij gewoon strakker in je vel zitten en je happy voelen?
  • Doe dan mee aan de summerfit challenge bij B-outdoor sports!

Aanmelden of vragen? 

Versturen

Volg ons op social media