Succesverhalen

Veel mensen hebben de stap al genomen. Lees hun ervaringen

Direct bellen 06 457 534 86

Succesverhaal Laurien

Overzicht

Iedereen heeft wel eens dat moment dat het tijd is voor actie. Voor mij (Laurien) kwam dat moment enkele maanden geleden.

Het afgelopen jaar was privé zeer zwaar voor mij waardoor ik vergat goed voor mijzelf te zorgen. Hierdoor vlogen de kilo´s eraan. En toen was de maat vol! Het besluit nemen om het te gaan aanpakken is makkelijk gemaakt, maar het werkelijk doen is voor mij een tweede. Naast het aanpassen van mijn eetpatroon wist ik dat ik ook meer moest gaan bewegen. Via internet ben ik bij B-Outdoor Sports terecht gekomen.

In het eerste gesprek met Rob besefte ik dat ik een goeie keuze had gemaakt. Ik ben van nature geen sporter, maar door zijn enthousiasme en motivatie werd en wordt ik gestimuleerd om mijn (sport)grenzen te verleggen. Rob geeft mij vertrouwen in mijn eigen kunnen. Het resultaat is dat ik nu al verschil zie en merk. Ik voel me fitter en de kilo´s gaan eraf. Mijn privésituatie zorgt nog steeds voor de nodige stress en spanning, maar door het trainen kan ik mijn frustratie kwijt. Ik ben onwijs trots op wat ik nu al bereikt heb, want ik doe dit allemaal voor mijzelf.

 

Groetjes,

 

Laurien

Publicatiedatum 29/12/2017
Versturen

Volg ons op social media